Already have an account? Login: Teacher · Student · Parent
A Classtell Website

Mr. Witchfield's Website

Aron Witchfield Blogs

July 8, 2017

Tokyo MK Taxi: het houden van de wedstrijd

In metropolitaanse gebieden waar een zwaar verkeer en beperkte parkeerplaatsen een probleem zijn, wordt het zeer verstandig om op particuliere auto's te vertrouwen. Taxi- en chauffeurbedrijven, zoals Tokyo MK Taxi, laten mensen achterover leunen en ontspannen in de achterbank, terwijl een prive-chauffeur de leiding heeft om u naar uw bestemming te brengen met comfort en stijl.

 

Tokyo MK Taxi is een wereldwijd bedrijf dat taxi- en chauffeurdiensten aanbiedt in Japan, Korea en de Verenigde Staten. Met Tokyo MK Taxi zijn Lexus-groepsliefhebbers LS600hL / 460 en andere luxueuze voertuigen zoals BMW, Mercedes-Benz, Toyota Hiace en Nissan Fuga Hybrid, het bedrijf zeker aan de behoeften en behoeften van uw auto te voldoen. Na jarenlange taxi- en chauffeurdienst hebben we een aanvraag aangemaakt die aan de behoeften van onze klanten voldoet als het gaat om online reservering en taxi-reservering. Ongeacht waar u bent, kunt u toegang krijgen tot onze website en het transport boeken dat u nodig heeft. Plus, we kunnen u verzekeren dat onze applicatie in alle omstandigheden en op alle platforms zal werken.

 

Wat is PCS?

 

PCS (Private Chauffeur Service) is een dienst waar MK-taxi's die beschikbaar zijn in de omgeving van de klant, kunnen worden gezocht via een mobiele telefoon (inclusief smartphone) of laptop en het verzoek kan direct aan de chauffeur worden gedaan zonder door te bellen centrum. Aangezien het verzoek direct aan de bestuurdersfouten wordt geplaatst die zich voordoen bij het verzoeken via het callcenter, kan worden vermeden.

 

Om Tokyo MK een stap voor de concurrentie te krijgen, werd de technologische ontwikkeling geïntegreerd om onze klanten beter te bedienen en onze klantenkring uit te breiden. Als u nog vragen heeft over onze service, neem dan gerust contact met ons op via e-mail of per telefoon en we zullen u graag helpen.